Barnevernmessen 2021 direkte fra NOVA Studios

Med 700 deltakere på stream.

Barne-, ungdoms- og familieetaten (Bufetat), region øst gjennomførte årets barnevernmesse digitalt. Sendingen ble produsert og streamet fra NOVA Studios.

De valgte å benytte vår programvare til registrering og oppfølging av deltakerne, og gjennom en interaktiv landingsside som vi satte opp kunne Bufetat, region øst engasjere deltakerne underveis i sendingen. De hadde fire moderatorer som svarte på alle spørsmålene som kom inn. Noen av spørsmålene ble også sendt videre til scenen for å besvares direkte, som en del av panelsamtalene gjennom programmet. På denne måten involverte de deltakerne og skapte engasjement. Det digitale arrangementet tiltrakk seg mange deltakere, og de fikk registrert langt flere digitale deltakerne enn de normalt ville gjort ved et fysisk arrangement.

Vi i Bufetat, region øst er så fornøyd med gjennomføringen av barnevernmessen 2021 i NOVA Studios. Når arrangementet først måtte gjennomføres digitalt så er vi glade for at Norges Varemesse loset oss trygt gjennom dagen og tok seg av alt det tekniske. Profesjonelle og gode fasiliteter, og dyktige produksjonsfolk! 
Ingrid Pelin Berg, regiondirektør i Bufetat, region øst

NOVA Studios egner seg til de fleste type arrangement og om ikke så lenge har vi mulighet til å ha publikum i studio igjen. Kontakt oss hvis du planlegger et digitalt eller hybrid arrangement, så hjelper vi deg gjerne.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Gå ikke glipp av siste nytt fra NOVA Studios

Vi kan skreddersy løsning etter ditt behov!

KONTAKT OSS FOR PRISFORESPØRSLER OG MER INFORMASJON