Brenner du inne med årets lanseringsplaner?

I påvente av å fylle salen med mennesker kan du i stedet fylle salen med kjøretøy. I NOVA Studios blir disse naturlige kulisser i en proff digital sending hvor du får formidlet ditt budskap og din lansering i en flott setting.

Norges Varemesse har fått flere henvendelser fra aktører i bil-, transport- og logistikkbransjen som har et sterkt behov for å komme i gang med sitt lanseringsløp for 2021, på tross av alskens koronarestriksjoner som setter pinner i hjulene.

Selv om man ikke kan invitere potensielle kunder, samarbeidspartnere eller medarbeidere til en fysisk lansering denne vinteren, så kan man gjøre det digitalt i NOVA Studios.

Norgeslanseringer i NOVA Studios
NOVA Studios har et stort og luftig studio i lokalene til Norges Varemesse. Med tre scener i studio som kan tilpasses ditt behov og mulighet for å vise frem for eksempel kjøretøy så er det ikke noe problem å arrangere Norgeslanseringer eller premierer i NOVA Studios. Vi har rigget for publikum i studio (når smittevernreglene tillater det) og uendelig antall deltakere på stream.

I NOVA Studios er det god plass til for eksempel kjøretøy ved scenen.

Fleksibelt streamingstudio
NOVA Studios er Norges største og mest fleksible streamingstudio. Vi gir deg profesjonell streaming med Trippel-M som streaming leverandør, flerkameraproduksjon og muligheten til å få «looken» du vil på arrangementet med valgfritt design.

Alle konferanser i NOVA Studios arrangeres innenfor gjeldene retningslinjer for smittevern.

Har du en idé til et arrangement og lurer på om vi kan få det til sammen?
Kontakt oss, så tar vi en prat om mulighetene i NOVA Studios!

Les også: 40 nye elbilmodeller lanseres i 2021. Bidrar de til å nå klimamålene?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Gå ikke glipp av siste nytt fra NOVA Studios

Vi kan skreddersy løsning etter ditt behov!

KONTAKT OSS FOR PRISFORESPØRSLER OG MER INFORMASJON