Digitale produksjoner kan virke nytt og litt skummelt, vi leder deg trygt i havn

NOVA Studios har god ekspertise og proffe samarbeidspartnere som gjør at din manglende kompetanse på området ikke betyr noe – vi fikser det for deg!

Det er stor forskjell mellom en fysisk konferanse og en digital eller hybrid konferanse. Du har kanskje tenkt at man kan gjennomføre en vanlig konferanse ved å sette opp et kamera og trykke på record. Så enkelt er det dessverre ikke. En hybrid eller digital konferanse er egentlig en tv-produksjon.

Når velger man en arena som NOVA Studios?

Hvis du ønsker å samle noen få deltakere er det greit å gjøre dette som et mindre møte og bruke bedriftens etablerte løsning for digitale møter. Dersom du ønsker å gjøre dette til noe større, hvor fokus skal være på kvalitet, innhold og ikke minst opplevelse for deltakerne trenger man et bedre, større og mer fleksibelt studio, slik som NOVA Studios.

Der andre studioer gir deg en startpris som øker raskt i takt med behovsavklaringen for sendingen, kan du hos oss velge en av våre allerede klart definerte pakker som gir deg alt du trenger for å gjennomføre en proff sending. Våre tilleggstjenester er kun «nice to have», noe som du kan velge å krydre sendingen din med etter eget ønske og ikke minst budsjett. Slik får du tidlig en bedre oversikt over hele kostnadsbildet og holder uhyggelige økonomiske overraskelser unna i prosessen.

Gjennom vår faste scenerigg, supplert med din bedriftsprofil, grafikk og farger gir du sendingen en wow-faktor for seerne. Vi hjelper deg også med å sette sammen et gjennomarbeidet og gjennomtenkt program som sørger for at dine deltakere synes det er gøy å henge med gjennom sendingen og holder fokus.

Som tilleggstjeneste kan man komplettere med en god møteplattform som oppfordrer til interaktivitet blant deltakerne, både seg imellom og med de som står på scenen blir dette en god konferanseopplevelse.

For å gjøre sendingen litt mer levende har du anledning til å bruke de tre scenene i NOVA Studios til hvert sitt formål.

I NOVA Studios har vi tre scener: Innleggsscenen, scene hvor moderator leder sendingen og scene til paneldebatt og samtaler med flere deltakere.

En slik produksjon gir også nye muligheter. Der hvor sponsorer før ble tildelt en enkel stand utenfor konferanselokalet og gjerne logo i det trykte programmet, kan man nå tilby dem digitale flater i selve programmet. De fleste sponsorer har digitalt materiale tilgjengelig og dette kan med fordel brukes som avbrekk i programmet.

Folk er luta lei teams

Velg en hovedmålgruppe for sendingen – de som deltar fysisk i salen eller de som deltar digitalt på stream. Deretter må du sørge for innhold og interaksjon for å holde på deltakerne. Man kan ikke bare sette opp et kamera og streame i vei. Det går ikke lenger, for folk er lei teams.

Hvordan holde på seeren?

En digital produksjon krever kortere innlegg enn på en fysisk konferanse, flere avbrekk med innslag, reportasjer, musikk, intervjuer og interaksjon med deltakerne. Tenk selv hvor lett det er å falle ut av et digitalt foredrag. NOVA Studios tilbyr interaktive funksjoner som chat, meningsmålinger og spørsmål til moderator med mer. Vi hjelper deg med å tilpasse ditt innhold til en digital produksjon.

Våre pakkeløsninger

Vi tilbyr tre pakkeløsninger som gir deg et godt utgangspunkt for å profesjonalisere din formidling. Ved behov tilpasser vi løsningen etter dine ønsker.

LARGE-pakken er riktig for deg hvis du ønsker flere scener og større fleksibilitet. Da kan du benytte alle tre scenene. Vi sørger for sømløse overganger mellom disse og gir deltakeren opplevelsen av forskjellige settinger gjennom hele sendingen. Flere scener krever større crew og vi vil da hente inn 11 teknikere i tillegg til en billedprodusent, som alle jobber flittig på sine områder innen lyd, lys, foto, av-teknikk og streaming. Her kan du bytte mellom scener, forhåndsproduserte innslag og hente inn deltakere på link fra andre steder. Du får også en innspillingsleder dersom dere trenger det, som leder deg trygt gjennom punkt for punkt i kjøreplanen under sending.

MEDIUM-pakken gir deg en helproff sending fra èn av våre tre scener. Syv teknikere, samt en billedprodusent og også her en innspillingsleder ved behov, som alle hjelper deg med å ratte sendingen gjennom til dine digitale og fysiske deltakere.

SMALL-pakken er en enklere løsning som tilpasses i et av våre øvrige møterom på Norges Varemesse og passer godt til pressekonferanser, kvartalsmøter, paneldebatt og lignende.

Kontakt oss hvis du vil vite mer om NOVA Studios

Viken fylkeskommune arrangerte heldigitale møter i NOVA Studios og satte standarden for digitale møter i fylkeskommunen. 

Interreg prosjektet The Bioeconomy Region er et svensk/norsk samarbeid ledet av Viken fylkeskommune. Når det er vanskelig å møtes på tvers av landegrenser ble heldigitale møter i NOVA Studios løsningen. Les mer

Vi holder deg i hånden gjennom hele produksjonen

Digitale konferanser kan være skummelt å arrangere hvis man ikke har erfaring. Dette vet vi og vår misjon er nettopp å overføre noe av vår kunnskap på området, slik at du kan by på en innholdsrik digital sending med interaksjon og tilstedeværelse.

Ved å velge vår LARGE eller MEDIUM-pakke er følgende planleggingsprosess inkludert:

  • Oppstartsmøte

Etter at du har valgt NOVA Studios som arena for din neste hybride- eller digitale konferanse, vil vi invitere deg til et oppstartsmøte hvor vi avdekker dine ønsker for produksjonen, samt dine og deltakernes forventninger. Her stiller teknisk leverandør for sendingen, teknisk prosjektleder fra Norges Varemesse, produksjonsleder og driftssjef, slik at vi på best mulig måte kan guide og hjelpe deg gjennom prosessen.

  • Kjøreplan

I samarbeid setter vi opp en kjøreplan for din produksjon og vi hjelper deg med å konvertere ditt konferanseprogram til vår produksjonsmal for kjøreplan. Deretter jobber vi med å sette sammen forskjellige elementer til sendingen og avdekker behov for innslag, filmer og interaktivitet og annet som vil gjøre sendingen bedre.

  • Oppfølging underveis

Hele veien frem til selve produksjonen holder vi kontakten og gjennomfører oppfølgingsmøter når det trengs, slik at vi er helt trygge på at alt er ok og planlagt når sendingen nærmer seg.

  • Tørrgjennomgang av kjøreplan

Når det er cirka en uke igjen til konferansen setter vi opp en tørrgjennomgang av kjøreplanen hvor vi tar for oss punkt for punkt i sendingen. Her bidrar teknisk prosjektleder, billedprodusent og innspillingsleder slik at vi vet akkurat hvem som skal være på scenen, hvor de skal stå og hva som skjer til en hver tid. Vi avdekker også hva som ikke er klart til sendingen enda og gjør opp status på hva vi får levert i tide, eller om vi må korrigere planer.

  • Prøvesending

Rett i forkant av sendingen gjennomfører vi prøver, slik at vårt tekniske crew vet hvor de skal ha kameravinkelen, hvor lyset skal treffe på scenen, når de skal legge powerpoint-presentasjonen opp i visningsbildet eller på bakskjermen og så videre.

Dermed kan teknisk crew og ikke minst deg som arrangør være helt trygge og beroliget over at sendingen skal gå knirkefritt når det først gjelder og vi «går live».

  • Tips til deg som ikke er så vant til å stå foran kamera

De fleste har en eller annen gang stått på en konferansescene og holdt en presentasjon. Da kan man «lese» folket i salen og føle litt på responsen underveis i innlegget. Denne følelsen får man ikke når man kun snakker til kameralinsen og du må stole på at egen prestasjon fungerer.

Dette er ofte en helt ny opplevelse for mange. Vi har derfor laget vår egen programlederskole hvor vår kollega Andreas Ljones, som har vært programleder i sporten på svensk TV4 deler sine beste tips. 10 tips til deg som ikke er så vant til å stå foran kamera

  • Mulighet for å ha bidragsytere på link

Om foredragsholdere eller paneldeltakere ikke har anledning til å gjeste scenen fysisk, har vi gjennom vår teknikk i NOVA Studios anledning til å hente dem inn på link i sendingen.

Trygg konferanse

Alle konferanser i NOVA Studios arrangeres innenfor gjeldene retningslinjer for smittevern. I samarbeid med NHO har vi utarbeidet en smittevernveilder for konferanser. Med god plass i studio og romslige inn- og utgangsområder er NOVA Studios godt tilpasset smittevernkrav for arrangementer, noe som gir en trygg gjennomføring. NOVA Studios holder til i en messehall på Norges Varemesse på 3600 kvm og benytter inngang Vest og A-hallen som foaje.

Fasilitetene på Norges Varemesse med NOVA Studios er top-notch. Vi i Oslo Business Forum har høye ambisjoner og det eneste stedet som opprettholdt den kvaliteten vi er ute etter er her på Norges Varemesse. Det kan virkelig anbefales til andre konferansearrangører.
Christoffer Omberg
CEO & Co-Founder, Oslo Business Forum
Og etterpå ble det stille…

Ved en fysisk konferanse er momentum der og da. I etterkant får konferansen lite oppmerksomhet utover, i noen tilfeller, en film som oppsummerer konferanseopplevelsen. Dette er jo synd, med tanke på all energi og kvalitet man har lagt ned i konferanseprogrammet.

Når du gjør en konferanse som en digital produksjon i NOVA Studios får du tilgang til opptaket i god kvalitet etter sendingen. Dette gir deg mulighet for å bruke materialet i etterkant både som innhold på egen webside, samt som drypp til egne markedsføringskanaler i lang tid framover. Da varer konferansen din langt utover den tilmålte tiden på scenen og mange fler enn de som var tilstede som deltaker på arrangementet får ta del i programmet.

La oss holde hånden din…

Vi håper du ønsker å utforske hybride eller digitale arrangementer for din bedrift, internt eller eksternt med nye lanseringer, produkter eller informasjon som må formidles. NOVA Studios kan benyttes som arena for de fleste typer arrangement.

Ta kontakt med oss og la oss diskutere mulighetene.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Gå ikke glipp av siste nytt fra NOVA Studios

Vi kan skreddersy løsning etter ditt behov!

KONTAKT OSS FOR PRISFORESPØRSLER OG MER INFORMASJON