Velkommen tilbake kjære publikum

Endelig kan vi ønske publikum velkommen til NOVA Studios igjen.

Gjenåpningen av Norge er sakte, men sikkert i gang og endelig kommer det lettelser i forbindelse med arrangement. Det er fortsatt en del begrensninger i samfunnet, men med god plass i lokalet og romslige inn- og utgangsområder er NOVA Studios ett av svært få streamingstudioer i Norge med plass til publikum.

Du kan trygt invitere ditt publikum til NOVA Studios

Selve studio er på 2000 kvadratmeter og under normale forhold kan vi ha et hundretalls personer i salen og fortsatt ha god avstand. Nå tillater smitteverntiltakene 100 personer på innendørs arrangement, noe som åpner opp for hybride arrangementer.

Trygg konferanse

I samarbeid med NHO har vi utarbeidet en smittevernveilder for konferanser. Veilederen oppdateres ved eventuelle endringer og vi vil informere alle berørte parter om tiltakene og retningslinjene fortløpende. Les mer om våre smitteverntiltak

Oslo Business Forum arrangerte «The New Normal» som en hybrid konferanseløsning i NOVA Studios da verden ble rammet av pandemi. Foto: Oslo Business Forum.

Lettelser i koronatiltakene fra 10. juni – Lillestrøm kommune:
  • 100 personer på arrangementer innendørs med faste, tilviste sitteplasser

Vi ser et behov for å møtes både fysisk og digitalt og mener at møteplassen blir enda mer levende og interessant om mennesker er fysisk til stede. Selv for dem som sitter på stream. Derfor er det gledelig å kunne meddele at vi nå har mulighet til å ha inntil 100 personer i NOVA Studios. Publikum vil få en fast, tilvist sitteplass og, som alltid, uendelig på stream.

Blåsemafian blåste i gang MENYs digitale kick-off 2021 i NOVA Studios.
Profesjonell streaming

For å opprettholde den kvaliteten NOVA Studios skal være kjent for, har vi inngått samarbeid med Trippel-M. De sørger for en profesjonell sending fra ditt arrangement. Les artikkel NOVA Studios inngår samarbeid med Trippel-M

NOVA Studios er Norges største og mest fleksible streamingstudio og kan benyttes som arena for de fleste typer arrangement.

Bent Høie i samtale med moderator Elisabeth Jakobsen under åpningen av E-Helse i Norge. Helseministeren deltok på link fra sitt kontor.

Alle konferanser i NOVA Studios arrangeres innenfor gjeldende retningslinjer for smittevern.

Kontakt oss for mer informasjon om NOVA Studios eller hvis du ønsker en befaring.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Gå ikke glipp av siste nytt fra NOVA Studios

Vi kan skreddersy løsning etter ditt behov!

KONTAKT OSS FOR PRISFORESPØRSLER OG MER INFORMASJON