NM i ungdomsbedrift live fra NOVA Studios

Rekordmange unge entreprenører deltok på årets Norgesmesterskap for ungdomsbedrifter.

170 ungdomsbedrifter fra hele landet med totalt 900 elever deltok i 14 ulike konkurranser i NM. Ungdomsbedriftene konkurrerte blant annet om å være best i yrkesfag, HR, innovasjon og bærekraft. NM arrangeres i regi av Ungt Entreprenørskap.

Digital NM-fest

NM i ungdomsbedrift ble i år arrangert digitalt med en live NM-fest fra NOVA Studios på Norges Varemesse i Lillestrøm. Programleder og YouTub’er Agnetesh fikk besøk av blant annet Johan H. Andressen, Ivar Horneland Kristensen og sinnasnekkeren Otto i studio. I tillegg lot statsminister Erna Solberg seg intervjue av elever i sendingen.

Premiedryss til Wildspotter UB

Wildspotter UB fra Hvam videregående skole gjorde storeslem på årets Norgesmesterskap for ungdomsbedrifter. Ikke bare vant de den gjeveste kategorien og ble Norges Beste Ungdomsbedrift. De vant også førsteplass i Innovasjonsprisen – i samarbeid med Virke, Størst Verdiskapingspotensial – i samarbeid med Ferd og den nye Jord-Fjord-Bord prisen, i tillegg fikk de også en tredjeplass i Bærekraftsprisen.
Her kan du lese mer om NM i ungdomsbedrift

Wildspotter UB stakk av med den gjeveste prisen Norges Beste Ungdomsbedrift 2021.
Live stream ditt neste event!

Vi hjelper deg så du skinner på scenen og skjermen, samt involverer og inkluderer seerne dine på stream. Om ikke så lenge har du også mulighet til å invitere publikum til studio.

Vil du vite mer om mulighetene i NOVA Studios?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Gå ikke glipp av siste nytt fra NOVA Studios

Vi kan skreddersy løsning etter ditt behov!

KONTAKT OSS FOR PRISFORESPØRSLER OG MER INFORMASJON