Nor-Shipping arrangerte “Hydrogen Blue Talks” i NOVA Studios

Hybrideventet Ocean Now rommet et bredt spekter av digitale og fysiske aktiviteter som hadde som mål å inspirere havindustrien til å opprettholde fokus på utvikling og samarbeid frem mot Nor-Shipping 2022.

Hydrogen Blue Talks live fra NOVA Studios

Hydrogen konferansen, som var hovedeventet på dag to av Ocean Now, ble avviklet digitalt og fysisk fra NOVA Studios på Lillestrøm. Utgangpunktet for konferansen er naturligvis det potensialet hydrogen har som maritimt drivstoff, men under Hydrogen Blue Talks tok foredragsholderne temaet ett skritt videre, og diskuterte kommersielle muligheter, infrastruktur og skalerbarhet, finansiering og ikke minst tilgjengelige insentivordninger for nullutslippsprosjekter. Sendingen ble produsert og strømmet fra NOVA Studios.

Har du en ide til et arrangement?

NOVA Studios egner seg som arena for de fleste typer arrangement, både hybride og digitale arrangementer. Vi har rigget for publikum i studio med faste, tilviste sitteplasser og uendelig antall deltakere på stream. Spør oss gjerne om gjeldende antall publikum i studio da dette varierer for tiden. Vår samarbeidspartner Trippel-M sørger for profesjonell streaming av ditt arrangement og vi har gode løsninger for interaksjon med deltakerne.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Gå ikke glipp av siste nytt fra NOVA Studios

Vi kan skreddersy løsning etter ditt behov!

KONTAKT OSS FOR PRISFORESPØRSLER OG MER INFORMASJON