NOVA Studios inngår samarbeid med Trippel-M

Endelig kan vi presentere Trippel-M som ny samarbeidspartner og kvalitetsleverandør til NOVA Studios.

For å opprettholde den kvaliteten NOVA Studios skal være kjent for, er det gledelig å presentere Trippel-M som vår nye samarbeidspartner. De sørger for en profesjonell sending fra ditt arrangement.

Alt du trenger for å lykkes med streaming av ditt arrangement

Siden 2003 har Trippel-M vært totalleverandør av levende bilder til konsert, festival, event og konferanse. Deres ansatte har bred erfaring innenfor skjermløsninger, konferanseavvikling, film-, tv- og videoproduksjon. Trippel-M har blant annet levert til Oslo Business Forum, Høyres landsmøte, Festivalsommer og ikke minst Karpe i Spektrum.

Daglig leder i Trippel-M Ole-Andreas Løvland sier at de gleder seg til å begynne å jobbe med Norges Varemesse.

– Alt det Norges Varemesse står for passer fantastisk bra sammen med det vi står for, så jeg gleder meg veldig fortsettelsen og det er et veldig naturlig samarbeid føler jeg. 

Ole-Andreas Løvland, daglig leder i Trippel-M.
3 scener for sømløse overganger

I NOVA Studios er det rigget opp med tre scener ved siden av hverandre for sømløse overganger. Vi har en presentasjonsscene, en debattscene – eller den vi liker å kalle for «Skavland-scenen» – og en scene som egner seg godt til introduksjoner og moderators samtaler med gjester på link.

Bent Høie i samtale med moderator Elisabeth Jakobsen under åpningen av EHiN. Helseministeren deltok på link fra sitt kontor.
Innhold og tilstedeværelse er nøkkelen

Trippel-M har utviklet en landingsside som sendingen kan sees på. Den tilpasses ditt arrangement med flere interaktive funksjoner, som chat, meningsmålinger, spørsmål til moderator med mer. Alternativt kan linken inkorporeres i kundens egen webside eller møteløsning som allerede ivaretar disse engasjerende funksjonene. 

– Vi er sulteforet på interaksjon og det å by på noe ekstra, lage noe som er litt mer, litt annerledes er kjempeviktig. Vi må klare å engasjere de som sitter i salen og de som sitter hjemme, slik at vi kan jobbe sammen på flere flater. På den måten får vi med oss de som ikke kan være fysisk tilstede, og lager et produkt, en løsning og et innhold som også er spennende for dem. Og vi må få alle sammen til å skinne litt og lage litt moro, sier Løvland.

Blåsemafian blåser i gang Menys digitale kick-off 2021.
Norges største og mest fleksible streamingstudio

Vi gleder oss til å høre fra deg hvis du har en idé til et arrangement. Sammen med Trippel-M hjelper vi deg hele veien frem, lar deg skinne på skjermen og skape interaksjon med publikum. Vi tilbyr i utgangspunktet tre pakkeløsninger, og tilpasser disse for å dekke deres behov med det lille ekstra.

NOVA Studios holder til i luftige og store lokaler hos Norges Varemesse. Vi har mer plass i studio enn noen andre streamingstudioer, som gir store muligheter som for eksempel å ha et kjøretøy ved siden av scenen, og fortsatt ha mulighet for god avstand mellom deltagere i salen. 

Alle konferanser i NOVA Studios arrangeres innenfor gjeldende retningslinjer for smittevern.

Espen Nakstad, Camilla Hansen Steinum og programleder Erik Wold i panelet fra årsmøtet til Den norske tannlegeforening i NOVA Studios. De har fått oppleve et upåklagelig smittevern. Foto: NPG
Kontakt oss for mer informasjon om NOVA Studios eller hvis du ønsker en befaring.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Gå ikke glipp av siste nytt fra NOVA Studios

Vi kan skreddersy løsning etter ditt behov!

KONTAKT OSS FOR PRISFORESPØRSLER OG MER INFORMASJON