Oslo Business Forum

Arnold Schwarzenegger var trekkplaster til Oslo Business Forum 2020 frem til verden ble rammet av en pandemi. Arrangøren måtte tenke nytt for å kunne gjennomføre årets konferanse.

Løsningen for Oslo Business Forum ble et hybrid konferansekonsept i NOVA Studios basert på stream med et begrenset antall publikum i salen.

The New Normal

Med 4000+ ledere på stream og 70 personer i NOVA Studios ble Oslo Business Forum 2020: The New Normal gjennomført som en hybrid konferanseløsning.

Forelesere på stream og i studio

Carla Harris, Randi Zuckerberg, Morten Hansen og Brian Halligan var noen av foredragsholderne. På grunn av situasjonen ble noen av foredragene holdt på stream fra utlandet, men de som hadde mulighet gjestet scenen i NOVA Studios. Det hele profesjonelt satt sammen med sømløse overganger for å gi deltakerne en god opplevelse på stream og i studio.

Fasilitetene på Norges Varemesse med NOVA Studios er top-notch. Vi i Oslo Business Forum har høye ambisjoner og det eneste stedet som opprettholdt den kvaliteten vi er ute etter er her på Norges Varemesse. Det kan virkelig anbefales til andre konferansearrangører.
Christoffer Omberg
CEO & Co-Founder, Oslo Business Forum

Om Oslo Business Forum

Oslo Business Forum er en av Norges største næringslivskonferanser som samler ledere fra hele verden. Siden etableringen i 2016 har 9000 ledere deltatt på konferansene. På talerlisten har de hatt Sir Alex Ferguson, Barack Obama, Randi Zuckerberg og David Cameron.   

NOVA Studios ønsker Oslo Business Forum velkommen tilbake neste år!

Har du ideer til et arrangement og lurer på om vi kan få det til sammen? Kontakt oss

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Gå ikke glipp av siste nytt fra NOVA Studios

Vi kan skreddersy løsning etter ditt behov!

KONTAKT OSS FOR PRISFORESPØRSLER OG MER INFORMASJON