The Bioeconomy Region

Viken fylkeskommune arrangerte heldigitale møter i NOVA Studios og satte standarden for digitale møter i fylkeskommunen.

Interreg prosjektet The Bioeconomy Region er et svensk/norsk samarbeid ledet av Viken fylkeskommune. Når det er vanskelig å møtes på tvers av landegrenser ble heldigitale møter i NOVA Studios løsningen. De som ikke kunne være tilstede deltok direkte inn i konferansen på link fra kontorer i Norge og Sverige.

Vi har tatt en prat med Monika Elisabeth Bjerke Svanberg i Viken fylkeskommune om deres heldigitale møter i NOVA Studios.

Hvordan var det å arrangere deres digitale møter i NOVA Studios?

Det var kjempefint å arrangere våre digitale møter i NOVA Studios. Vi følte det var trygt og godt å ha en profesjonell partner.

Hva synes dere om fasilitetene?

Flotte fasiliteter, spesielt filmstudio.

Beste tips til andre som skal benytte NOVA Studios

Be om en «dreiebok» slik at dere får en oversikt over alle prosessene fra start av.

Vår opplevelse av NOVA Studios er at de er en profesjonell partner som kan støtte deg gjennom hele prosessen med planlegging, gjennomføring og oppfølging for å få et vellykket arrangement!
Monika Elisabeth Bjerke Svanberg
Viken fylkeskommune

Om The Bioeconomy Region

Viken fylkeskommune leder Interreg prosjektet «The Bioeconomy Region» som har til formål å skape vekst og nye arbeidsplasser i regionen basert på skogen som ressurs.

Gjør som Viken fylkeskommune, arranger en hybrid konferanse eller heldigitale møter i NOVA Studios. Kontakt oss, så hjelper vi deg!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Gå ikke glipp av siste nytt fra NOVA Studios

Vi kan skreddersy løsning etter ditt behov!

KONTAKT OSS FOR PRISFORESPØRSLER OG MER INFORMASJON